Ladys catalog ultim mai-iunie

Ladys catalog ultim primavara-vara. Ultimul catalog Lady’s in varianta online. Ladys catalog Campanie 5. Catalogul Ladys valabil in perioada 5 mai -12 iunie 2017. Ladys catalog online ce poate fi consultat de pe orice dispozitiv: telefon mobil, calculator, laptop sau tableta. Pe aceasta pagina puteti consulta cel mai recent catalog Ladys. produsele noi si promotiile din acest catalog ultim Ladys sunt disponibile doar in perioada de valabilitate pentru Campanie 5 Ladys.

Pentru a va activa contul Ladys dati click pe bannerul de mai jos. Daca va activati un cont nou Ladys veti primi acasa un catalog gratuit. Nu uitati ca puteti avea un singur cont Ladys: nu incercati sa va dublati contul. Odata ce va activati contul primiti un catalog cosmetice gratuit pe care trebuie sa il comandati dupa inregistrare. Daca aveti deja cont Ladys este necesar sa faceti o comanda in care veti primi catalogul gratuit. Daca aveti minim o comanda finalizata puteti comanda in termen de 3 luni un nou catalog gratuit.

Catalog Ladys mai-iunie


Ladys catalog ultim il puteti consulta in varianta online mai sus. Pentru a da paginile de catalog dati click pe sagetile stanga-dreapta. Catalogul Ladys online poate fi consultat pe aceasta pagina dedicata brosurilor Lady’s. oferta Ladys este disponibila doar din magazinul online de cosmetice, parfumuri si accesorii.

Inscrierea Ladys este absolut gratuita si fara obligatii. Dupa ce aveti un cont Ladys puteti comanda oricand cu reduceri de pana la 42% fata de preturile afisate in catalog Lady’s.

Post A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

four × five =