Catalogul online

Cel mai nou catalog Ladys poate fi consultat pe aceasta pagina, in varianta online. Aici va fi afisat catalogul in curs, in timp ce catalogul urmator Ladys (in situatia in care exista la momentul accesarii paginii) il puteti vedea AICI. Pentru a putea vizualiza catalogul este necesar sa aveti instalat in browser o versiune de Flashplayer (de obicei, in ma joritatea cazurilor, atat pe Mozilla, cat si pe Chrome sau IE veti putea vedea fara probleme catalogul).  De asemenea, important pentru o buna consultare a versiunii online a ultimei editii Ladys Catalog: in partea dreapta (jos) a feretrei de catalog veti vedea 4 sageti. Dati clic pe cele 4 sageti in patrat (dreapta jos) pentru a putea vedea catalogul Ladys pe toata marimea ecranului. Apoi folositi sagetile din bara de jos a catalogului pentru a naviga intre pagini sau utilizati mouse-ul pentru a rasfoi virtual catalogul nou Ladys.

Catalogul tiparit de la Lady’s il veti primi automat dupa ce va inregistrati si apoi va logati cel putin odata in magazinul online. Inscrierea Ladys de pe acest site este absolut gratuita si fara obligatii. In urma inregistrarii, pe adresa completata in formularul de inscriere, veti primi un catalog Ladys gratuit.

Inscriere-Ladys

Inscrierea si activarea contului in magazinul online Lady’s va aduce in cutia postala catalogul gratuit de la aceasta firma. Pentru a primi catalogul tiparit gratis este necesar sa completati formularul de inscriere si apoi sa va activati contul in magazinul online. Imediat dupa ce veti completa formularul de inregistrare pe adresa de e-mail utilizata veti primi un mesaj cu informatii despre activarea contului in magazinul online Ladys. Dupa activare este necesar sa va logati cel putin odata in contul dv din magazinul online pentru ca baza de date sa va inregistreze si sa va fie expediat catalogul tiparit Lady’s. Brosura (tiparita) va fi expediata pe adresa postala utilizata in completarea formularului de inregistrare Ladys.

Inscriere Ladys

Toate conturile noi de la Ladys beneficiaza de expedierea catalogului tiparit gratuit. Pentru reprezentantii si/sau clientii care detin deja un cont activ: se poate primi si in aceasta situatie catalogul tiparit gratuit (in curs). Spre exemplu: daca sunteti client cu cont activat (sau reprezentant) si doriti catalogul in curs (tiparit) trebuie sa va logati in contul dv. din magazinul online Lady’s si sa comandati un catalog ca pe un singur produs. La sectiunea “comentarii comanda” completati “am comandat un catalog gratuit”. Catalogul gratuit Lady’s va fi trimis pe adresa dv si il veti primi in aproximativ 8 zile lucratoare.

Inscriere Oriflame

Pentru inscriere Oriflame dati click pe bannerul de mai jos.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's