Ladys catalog februarie 2017

Ladys catalog ultim 2017. Catalogul Lady’s valabil februarie. Un catalog Lady’s cu ofertele de Martisor. Noul catalog Ladys este valabil pana pe 27 februarie. Noutati Ladys intr-un catalog dedicat ofertelor pentru Ziua indragostittilor dar si pentru cadouri de Martisor. Ladys suprinde din nou prin oferte unice pe piata produselor cosmetice online din Romania: produse de calitate la preturi accesibile, reduceri de pana la 42% functie de valoarea comenzii. Nu uitati de testerele gratuite, catalogul gratuit in fiecare comanda si mai ales transportul gratuit prin curier rapid. Ladys este singura firma de cosmetice online care asigura costurile de coletare si de transport gratuit prin curier rapid.
Pentru a primi acasa catalogul gratuit Ladys este necesar sa va activati contul in magazinul online dand click pe bannerul de mai jos. Dupa completarea formularului de inregistrare Ladys va logati in contul personal si comandati un singur catalog.

Ladys catalog februarie

Noul catalog Ladys este valabil pentru comenzile de Ziua indragostitilor si de Martisor. Puteti consulta ultimul catalog Ladys dand click pe coperta de catalog (pe imaginea de catalog) de mai sus. Veti putea consulta catalogul Ladys pe tot ecranul. Ladys catalogul valabil pana pe data de 27 februarie 2017. Brosura Ladys poate fi comparata cu alte oferte de pe piata cum este de exemplu catalogul Oriflame.

Post A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

one × one =